Amenzi usturătoare pentru fetele în fuste scurte


O lege în acest sens va fi aprobată de curând ce, Parlamentul va decide, dacă acționează fustele scurte asupra numărului de adresări din partea bărbaților la spitalul de urgență. 

Asta după ce, în vara anului trecut în jur de o mie de barbați s-au adresat la spitalul de urgență cu diverse fracturi la gât, cu traume cranio-cerebrale de gravitate medie, fracturi închise de antebrațe, fracturi deschise ale membrelor și multe alte leziuni mai ușoare. 

Cauzele principale ale acestor traumatisme, comform investigațiilor medicilor, erau distragerea atenției bărbaților la vederea fetelor în fuste scurte, ce se manifestau prin urmări neplăcute, ca de exemplu : tamponări cu capul în piloni și alte obiecte, căzături pe loc drept, sucirea gâtului, pierderea orientației în spațiu, mici accidente rutiere, căzături de pe biciclete și multe alte urmări mai puțin întâlnite. 

Prin urmare, comform legii, fetele ce vor risca totuși să iasă în stradă în fuste scurte, vor fi supuse unor amenzi destul de usturătoare, iar în unele cazuri, când fetele nu se vor comforma legii nenumărate ori, vor risca privarea dreptului la libertate.
Mai nouă Mai veche

Formular de contact