Filat nu accepta plecarea Dianei Grigor

Premierul Vlad Filat a anuntat ca nu va accepta nici pana in ruptul capului plecarea Dianei Grigor in Rusia. Acesta a spus ca Diana va continua sa cante pana cand moldovenii vor călători fără vize în UE si nu va mai avea cine sa o asculte.

Filat a reactionat imediat la stirea despre intentia Dianei Grigor de a parasi Republica Moldova si a declarat ca nu va permite interpretei sa-si indeplineasca angajamentul, asumat anul trecut, de a pleca din tara in cazul in care pana in ianuarie 2013 nu va cuceri publicul din Moldova.

Artista planifica sa cucereasca scena din Rusia pentru ca: "(...)acolo situatia e diferita decat la noi, esti platit pentru ca botexul tau sa apara pe micile ecrane si nu invers", a declarat ea. 

Zona Liberă aminteste că Diana Grigor a declarat în cadrul unei emisiuni că planifica sa paraseasca Moldova, nicidecum in scopuri personale sau profesionale, ci in scopuri materiale bine stabilite, caci după parerea artistei, in Republica Moldova un botex bine etalat nu este indeajuns pentru o cariera de succes si nu este deloc apreciat de publicul autohton.

Autor: Tudor Enache
Mai nouă Mai veche

Formular de contact