BREAKING NEWS: Nicolae Timofti a fost rapit


Foto: rferl.org
CHIȘINĂU - Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost răpit în cursul săptămânii, informează agenția de presă MediaSax. Potrivit unor surse din interiorul adimistrației prezidențiale, Timofti ar fi părăsit Reședința de Stat pentru a-și procura o șaorma de la Star Kebab, însă nu s-a mai întors de mai bine de 72 de ore.
Administrația Prezidențială a emis un comunicat de presă prin care confirmă absența Președintelui, însă purtătorul de cuvânt al Președintelui a dat asigurări presei că „domnul Președinte mai iese din când în când, nu știm precis unde se află, dar avem motive să credem că se va întoarce în foarte scurt timp.” Jurnaliștii zonalibera.info au intervievat câțiva oameni cu privire la dispariția Președintelui, însă majoritatea s-au declarat indiferenți, o pensionară exclamând chiar „Doamne Dumnezeule! Tu chiar exiști!?”.
În schimb, posturile de televiziune Canal 3 și Publika TV au început fiecare câte o campanie de găsire a Președintelui. Vlad Plahotniuc a fost aplaudat de toți angajații trustului său de presă, Canal 3 în momentul în care îi explica producătorului de știri că „Timofti trebuie găsit cu orice preț, nu îmi pot imagina lumea fără el. Poate că mayașii aveau dreptate și vine sfârșitul lumii, nu neg că s-ar putea să fiu nevoit să închid aproape toate ziarele și posturile pe care le patronez, dar sunt sigur că împreună vom învinge din nou, îl vom prinde pe Timofti și ne vom reapuca să protejăm libertatea presei și alte de-astea!”
Articol pamflet


Mai nouă Mai veche

Formular de contact