O speranta pentru CIRCUL din PARLAMENT. Ce promisiuni a facut ministrul Culturii, Boris Focsa

Clovnii din Parlament si-ar putea relua activitatea intr-un nou sediu pana la sfarsitul anului. Este vorba de clădirea Circului, care a fost inchisa inca in anul 2004, cica pentru reparatii, dar care nu au fost finisate nici pana in prezent. Cel putin asa promite asa zisul ministru al (IN)Culturii, Boris Focsa, care a declarat spre surprinderea lui si a intregii societati moldave ca in cel putin doua luni vor fi gasiti investitori interesati sa bage bani in scopul promovarii circului din Parlament.

Membrii (O)AIE deja s-au grabit sa-si gaseasca costume de clovni pe potriva si sunt pregatiti sa-si incante potentialii investitori prin noi programe artistice evoluand in numere de mare dificultate: jonglerie cu banii statului, in persoana jonglorului politic Vlad Plahotniuc, cunoscut si drept sarlatanul Circului, numar aerian cu pumni si imbranceli, prezentat de clovnii batausi Iurie Muntean si Alexandru Cimbriciuc. Din spectacol fireste ca nu vor lipsi animalele : dresura lupi, dresura gorile, dresura mixta lupi-gorile, dar si un spectaculos numar de acrobatii pe deputati, toate realizate si prezentate de trupa (O)AIE.

Boris Focsa ne da asigurari ca spectacolul prezentat investitorilor va trezi interes si va atrage si mai mari investitii din tara si de peste hotare in vederea promovarii Circului autohton, astfel incat clovnii parlamentari sa aiba posibilitatea de a se bucura de un sediu nou pe potriva, numit si in continuare CIRCUL din Parlament.
Mai nouă Mai veche

Formular de contact